Tractaments

A la Clínica Vital oferim una atenció personalitzada als nostres pacients i posem al seu abans tot un conjunt de teràpies integratives o naturals. Aquestes teràpies suposen un conjunt de mètodes terapèutics, integrats de manera coherent, que prenen com a eix central la persona en la seva totalitat.

Les teràpies integratives han demostrat molt bons resultats en determinades malalties i es basen en tractaments que resulten menys agressius que els convencionals, sovint més dirigits a tractar els símptomes que a analitzar el seu origen.

Acupuntura

L’acupuntura és una tècnica de curació que consisteix en la punció amb agulles fines en punts especials del cos, anomenats punts acupunturals. La punció estimula aquests punts produint una reacció que mobilitza l’energia pròpia de la persona, aconseguint una funció terapèutica i/o preventiva.

Moxibustió

La teràpia de la moxibustió, forma part essencial de la Medicina Tradicional Xinesa. Es tracta bàsicament d’una teràpia preventiva i de tonificació per  la salut, desenvolupada per la societat primitiva xinesa uns 1.000 anys abans de Crist.

Homeopatia

L’homeopatia es una eina terapèutica útil i eficaç en el tractament de totes les malalties, tant agudes com cròniques. Generalment els pacients opten per aquest mètode com a tractament d’elecció, especialment en l’embaràs, la cura dels nadons, pacients medicats en excés o gent gran.

Auriculoteràpia

L’auriculoteràpia és una variació de l’acupuntura que estimula els punts d’acupuntura que es troben a l’orella utilitzant agulles, boletes de metall o ultrasons, amb l’objectiu de tractar diverses malalties, especialment el dolor i les addiccions. També és una tècnica molt utilitzada per a tractaments de control de pes, ja que estimula la relaxació del pacient i la seva predisposició per completar els tractament global.

Vols que parlem del que t’amoina?

No dubtis a posar-te en contacte amb mi i busquem el moment per parlar del teu estat de salut i dels problemes que et poden amoïnar en aquest moment.

Et puc rebre a les Clíniques Vital de Montblanc o Valls.