El meu perfil

Sóc llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona l’any 1990, membre del col·legi de metges de Tarragona amb número de col·legiat 43/3084.

Com a llicenciada en medicina, puc compaginar les teràpies naturals amb les teràpies mèdiques habituals, tot i que em sento molt més còmoda amb les teràpies naturals, que són el meu camp d’especialització.

Acabats els estudis de medicina em vaig proposar l’estudi de la medicina tradicional xinesa i vaig viatjar a Pequin per realitzar un curs d’acupuntura i medicina tradicional xinesa, l’any 1993.

A partir d’aquest curs començo un llarg període en que compagino la pràctica mèdica amb la formació, assistint a cursos i seminaris relacionats amb les teràpies naturals. Homeopatia, reflexologia, auriculoteràpia, mesoteràpia, homeosinatria, homotoxicologia o Reiki són alguns dels camps en els que he treballat.

He seguit cursos i seminaris sobre teràpies específiques, com ara per al tractament del dolor, l’estrès, disfuncions hormonals o al·lèrgies, especialment en nadons i infants, i darrerament he format part d’un grup de treball sobre oncologia i teràpies naturals.

Vol que parlem del que t’amoina?

No dubtis a posar-te en contacte amb mi i busquem el moment per parlar del teu estat de salut i dels problemes que et poden amoïnar en aquest moment.

Et puc rebre a les Clíniques Vital de Montblanc o Valls.