El meu perfil

Sóc llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona l’any 1990 i membre del col·legi de metges de Tarragona (número de col·legiada 43/3084).

Com a llicenciada en medicina, puc compaginar les teràpies integratives amb les teràpies mèdiques habituals, tot i que em sento molt més còmoda amb les teràpies integratives (naturals), que són el meu camp d’especialització.

Acabats els estudis de medicina em vaig proposar l’estudi de la medicina tradicional xinesa i vaig viatjar a Pequin per realitzar un curs d’acupuntura i medicina tradicional xinesa, l’any 1993.

A partir d’aquest curs començo un llarg període en que compagino la pràctica mèdica amb la formació, assistint a cursos i seminaris relacionats amb les teràpies integratives. Homeopatia, reflexologia, auriculoteràpia, mesoteràpia, homeosinatria, homotoxicologia o Reiki són alguns dels camps en els que he treballat.

He seguit cursos i seminaris sobre teràpies específiques, com ara per al tractament del dolor, l’estrès, disfuncions hormonals o al·lèrgies, especialment en nadons i infants, i formo part d’un grup de treball sobre oncologia i teràpies integratives.

Vols que parlem del que t’amoina?

No dubtis a posar-te en contacte amb mi i busquem el moment per parlar del teu estat de salut i dels problemes que et poden amoïnar en aquest moment.

Et puc rebre a les Clíniques Vital de Montblanc o Valls.